Zaalverhuur

Masereelhuis
Gegevens zaal

Masereelhuis
Truweelstraat 85
9100 Sint-Niklaas
Website: www.masereelhuissintniklaas.be
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Grootte & capaciteit

Het voorste deel (aan de straatkant) meet 7,5x4,4 meter (opp. 33m²), het aansluitende achterste deel 5x3,15 meter (opp. 15,75 m²). De keuken meet 4x3,4 meter (opp. 13,6m²).
Om te eten biedt de ruimte plaats aan 42 personen (42 stoelen en 12 bijhorende tafels). Voor andere zittende activiteiten is er meer plaats want er zijn nog 40 extra klapstoeltjes beschikbaar, evenals 3 draaizetels voor op het podium in geval van debatten, lezingen en boekvoorstellingen. Voor staande recepties, optredens, e.d. is er plaats voor 60 personen.
In het voorste en achterste deel is telkens een gaskachel aanwezig voor verwarming van de ruimte.

Functies

Bij het Masereelhuis kan je terecht voor het organiseren van volgende activiteiten:
- vergaderingen
- recepties
- repetities
- verenigingsfeesten
- evenementen (poëzie, concerten, lezingen, debatten)

Faciliteiten

Vooraan de ruimte (aan de straatkant) bevindt zich een podium van ongeveer 3 bij 2 meter. Achteraan is de kookruimte, evenals een koer en toiletten. Op de koer en de toiletten dient de hele dag de nodige stilte in acht genomen te worden om de rust van de buurt niet te verstoren.
De keuken bevat een gootsteen, gasfornuis, magnetron, bak- en braadoven, koelkast, diepvries, kooktafel, kookpotten in verschillende afmetingen, bestek, servies en allerlei keukengerei.
Er is ook een toog (met 8 barkrukken) aanwezig waar koude en warme dranken geserveerd kunnen worden. De nodige kopjes en glazen zijn eveneens beschikbaar, samen met een espresso apparaat en een waterkoker.

Technische voorzieningen

In de ruimte bevindt zich een geluidsinstallatie (met mengpaneel), 4 luidsprekers, 2 microfoons (met microfoonstandaards), een filmscherm en een projector met HDMI aansluiting. Er is ook een gebruiksklare gestemde buffetpiano aanwezig.
Aan het plafond van het voorste deel hangen dimbare ledlampen (spots), in het aansluitende achterste deel standaard verlichting.

Huurprijs

De huurprijs bedraagt 50 euro per dagdeel: 4 uur in de voormiddag, 4 uur in de namiddag of 4 uur s’avonds. Voor een hele dag bedraagt de huurprijs 100 euro.

Contactpersoon

Naam: Viviane Peersman
Adres: Lindenstraat 102, 9100 Sint-Niklaas
Tel.: 0497 19 49 57
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.